Jouw digitale duizenpoot!

Wie ben ik?

Mijn naam is Angelique Vijge en ik woon samen met mijn man en 2 jongens al jaren met plezier in Twello. Als duizendpoot ben ik altijd bezig hoe ik andere mensen en bedrijven kan helpen.

Door mijn brede interesses heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan en ben ik daardoor ook breed inzetbaar. Ik ben opgegroeid in een ondernemers gezin en ben nu zelf al een aantal jaren ondernemer. Ik ben sociaal, flexibel en probeer altijd oplossingsgericht mee te denken. Vanuit mijn eigen ervaring wil ik graag andere startende ondernemers helpen zichtbaar te worden op het internet.

 

Angelique Vijge

Wat doe ik?

Als webassistant help ik ondernemers in het Midden en Klein bedrijf met website ondersteuning en internet marketing. De werkzaamheden zijn vaak op afstand, dus vanuit mijn eigen kantoor. Mijn doel als webassistant is, de zelfstandig ondernemer te ontzorgen zodat hij/zij zich kan focussen op zijn eigen werkzaamheden en zo kan groeien met zijn/haar bedrijf.

Verkopen via internet is de uitdaging van deze tijd. Jezelf zichtbaar en vindbaar maken via een website is belangrijk. Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe je een website steeds weer kan verbeteren.

 

Waarom?

Het ondernemen heeft altijd al mijn interesse gehad. Ondernemers willen groeien en ik help graag andere mensen en daardoor kan ik weer groeien. Door middel van een website kan een ondernemer laten zien wat hij/zij doet. Maar de site moet vooral uitstralen wie je bent. Dan krijg je de klant die bij je past.

 

Hobby's

Het ondernemen is eigenlijk al een hobby van mij. Ik vind het leuk om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en hoe ik mezelf altijd weer kan verbeteren. Verder hou ik van tennissen, zwemmen en lange wandelingen met onze hond.

 

Wat kan ik voor jou doen?

Wil jij werkzaamheden uit handen geven? Heb jij behoefte aan ondersteuning? Neem vrijblijvend contact met mij op.