Jouw digitale duizenpoot!

Angelique Vijge webassistant

Wie ben ik?

Mijn naam is Angelique Vijge en ik woon samen met mijn man en 2 jongens al jaren met plezier in Twello. Als duizendpoot ben ik altijd bezig hoe ik andere mensen en bedrijven kan helpen.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in Wilp, een klein dorp in Gelderland. Na mijn middelbare school heb ik verschillende kantoorbanen gehad. Ik merkte al snel dat ik blij word van afwisseling en veel verschillende taken. Als zelfstandige kan je meerdere klanten ondersteuning bieden en creëer ik voor mezelf veel afwisseling, daarom heb ik de stap gezet om als freelancer verder te gaan. In de persoonlijke sfeer ben ik altijd bezig geweest met mezelf ontwikkelen en blijven leren. In het ondernemerschap ben je constant bezig met leren en ontwikkelen.

Wat doe ik?

Ik hou ervan om betrokken te zijn, met de administratie ben je betrokken bij de financiële situatie van een bedrijf. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in de wereld van websites en online marketing. Het leuke aan een website bouwen is, dat je iets mag maken wat bij mijn klant past.

Als webassistent denk ik graag met mijn klanten mee. Je website is jouw belangrijkste kanaal en mag uitstralen wie jij bent, jouw unique selling point ben jezelf. Tevens help ik mijn klanten met het vergroten van de vindbaarheid zodat er meer verkeer naar de website komt. Op het gebied van online marketing is dat, blogs plaatsen op jouw website, social media beheer, versturen van nieuwsbrieven.

Als virtueel assistent bied ik office support. Dat kan zijn jouw financiële administratie, agendabeheer, e-mailbeheer.

 

Waarom?

Ik word zelf blij als ik andere mensen en bedrijven kan helpen. Dat kunnen uitvoerende taken zijn maar ook sparren en brainstormen. De combinatie van de afwisseling en toch ook de vrijheid om voor een groot gedeelte mijn eigen tijden in te delen.

Hobby's

Het ondernemen is eigenlijk al een hobby van mij. Ik vind het leuk om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en hoe ik mezelf altijd weer kan verbeteren. Verder hou ik van tennissen, zwemmen en lange wandelingen met onze hond.

Angelique Vijge

 

Wat kan ik voor jou doen?

Wil jij werkzaamheden uit handen geven? Heb jij behoefte aan ondersteuning? Neem vrijblijvend contact met mij op.