• Doelen stellen

    Doelen stellen

Doelen stellen voor 2017!


Het jaar 2016 is al weer bijna om, het is weer tijd voor, doelen stellen voor het jaar 2017.

Even een terugblik op 2016, wat een bijzonder jaar is dit geweest. Het was een jaar van keuzes maken en stappen zetten, maar vooral gewoon doen en vertrouwen houden.

Vooral dat laatste, vertrouwen houden, is nog wel eens een uitdaging. Je baan opzeggen en volledig voor jezelf beginnen en vertrouwen houden dat de opdrachten gaan komen. Terwijl tegelijkertijd, ongevraagd, allerlei stemmetjes in je hoofd komen met vragen en twijfels. Toch heeft het vertrouwen gewonnen van de stemmetjes en daar ben ik super trots op.

 

Doelen stellen

Eind 2015 heb ik een online cursus en webinar gevolgd, dat ging over doelen stellen. Als ik terug kijk op 2016 heb ik veel van mijn doelen bereikt. Nu kan ik daar van genieten en ga ik nieuwe doelen stellen voor 2017.

Goede doelen stellen begint bij goed vragen stellen. Wat wil ik echt, waar wil ik naar toe. Wat zijn mijn doelen en hoe wil ik die gaan bereiken. Doelen voor zowel zakelijk als privé en vooral de combinatie daarvan.

 

Moodboard maken

Een advies wat ik vaker heb gehoord en ook nu zeker weer ga gebruiken is het maken van een moodboard. Lekker creatief bezig zijn om zo je doelen helder te krijgen. Plaatjes zoeken van mijn dromen. Zakelijk en privé alles door elkaar heen.  Zo krijgen mijn doelen een gezicht, een beeld waar ik naar toe wil.

 

Websites maken

Een van mijn zakelijke doelen is natuurlijk veel nieuwe websites maken. Een website maken is ook een vorm van creatief bezig zijn. Welke kleuren, teksten en afbeeldingen passen bij mij en bij mijn opdrachtgever. Hoe kan je, het beste laten zien en verwoorden hoe iemand is en wat diegene doet. Het eindresultaat, daar wordt ik steeds opnieuw weer blij van.

Wat zijn jouw doelen voor het nieuwe jaar?

Ik wens iedereen een gezond en succesvol 2017 toe.

 

  • Wat kan ik voor jou doen?

    Heb jij behoefte aan ondersteuning?

    Wil jij een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

    Ik denk graag met je mee.