Google Ads uitbesteden


Google Ads is het advertentieprogramma van Google waarmee je makkelijk en flexibel online kunt adverteren. Met Google Ads kun je doelgericht adverteren en zelf bepalen hoeveel je uitgeeft. Wil jij graag meer bezoekers op je website en meer omzet genereren? Nu kun je Google Ads uitbesteden.

 

Google Ads uitbesteden

Je wil graag gaan adverteren op internet, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Besteed dan je Google Ads uit. Als Google Partner heb ik ervaring met het adverteren op internet. Met Google Ads bereik je een groter publiek en verhoog je, je naamsbekendheid. Door het uit te besteden houd jij je focus op je eigen werk en krijg je ondertussen meer bezoekers op je website.

 

Wat kost adverteren op internet?

Ads maakt gebruik van het cost-per-clicksysteem (CPC). Dit houdt in dat de adverteerder pas moet betalen voor zijn advertentie als er effectief op zijn advertentie wordt geklikt.

Als adverteerder kun je zelf bepalen wat het maximumbedrag is dat je wilt betalen per aangeklikte advertentie. Als er meerdere adverteerders zijn voor hetzelfde zoekwoord worden de advertenties die het meeste opbrengen per klik bovenaan geplaatst.

Op basis van je zoekwoorden kan Google een schatting maken van wat de adverteerder moet betalen per klik.

 

Wat levert Google Ads op

 • je website wordt beter gevonden
 • grotere naamsbekendheid
 • meer bezoekers op je website
 • je betaald alleen voor resultaat
 • jij houdt focus op je eigen werk

 

Google Partner

Google Partners is de naam van het programma dat Google heeft opgezet voor bureaus en online marketing professionals. Het Google Partners programma is bedoeld voor bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachinemarketing (SEM), websiteontwikkeling, online adverteren en algemene marketing.

Als GoogAdwords uitbestedenle Partner krijg je waardevolle informatie over de branche, nieuwe marketing insights en case studies. Ook kun je als één van de eersten nieuwe producten en functies testen. Pas als je ook gecertificeerd wordt door Google mag je jezelf Google Partner noemen en mag je de Google Partner Badge gebruiken.

Om Google Partner te kunnen worden moet je je certificeren met minstens 2 examens hebben behaald.

 

Contact

Wil jij meer informatie over online adverteren? Wil jij Google Ads uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 • Wat kan ik voor jou doen?

  Heb jij behoefte aan ondersteuning?

  Wil jij een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

  Ik denk graag met je mee.