• Boekentips | Angelique Vijge

Boekentips

Hier vind je een overzicht van boeken die ik heb gelezen en die mij hebben geïnspireerd. Boeken over ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met geld. Ik heb van deze boeken een recensie en korte samenvatting geschreven.

Na het lezen van de recensie en samenvatting, kan je op de afbeelding klikken om het boek rechtstreeks te kopen bij managementboek.nl. Als je een boek koopt via een affiliate link op mijn website, ontvang ik hier een commissie over (zonder extra kosten voor jou). Ik beveel alleen boeken aan waar ik persoonlijk veel aan heb gehad.

Boekrecensie: Master your mindset

zaterdag 6 februari 2021

Het boek Master your mindset is een inspirerend boek wat makkelijk weg leest en je na laat denken over je eigen leven. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Heb je daar wel eens over nagedacht? Met de twaalfstappenstrategie zet je dromen en verlangens om in werkelijkheid.

Lees verder

Boekrecensie: Think & Grow Rich

vrijdag 22 januari 2021

In februari 2016 kocht ik het boek Think & Grow Rich. Na het lezen van Het miljonairsbrein ontrafeld raakte ik verder geïnteresseerd in de mindset over geld. Daarnaast volgde ik al een tijdje Micheal Pilarzick

Lees verder

Boekrecensie: Het miljonairsbrein ontrafeld

donderdag 17 oktober 2019

Wil jij op een andere manier met je geld om gaan? Lees hier mijn boekrecensie en samenvatting van Het Miljonairsbrein ontrafeld. Het boek “Het miljonairsbrein ontrafeld” was één van mijn eerste managementboeken die ik kocht.

Lees verder

Boekrecensie: Profit First boek

dinsdag 22 augustus 2017

Bij Profit First ligt de focus bij de winst. Eerst je winst veilig stellen en dan de rest. Omzet – Winst = Kosten. Dit boek laat zien dat iedere ondernemer vanaf de allereerste dag een financieel succesvol bedrijf kan runnen, door te focussen op winst. Profit First. Begin er vandaag nog mee!

Lees verder

Boekrecensie: Getting Things Done

donderdag 24 mei 2018

‘Getting things done’ is de ultieme methode om productiever te zijn. Het stelt je in staat om snel informatie te filteren en wat relevant is onder te brengen in een extern 100 procent betrouwbaar systeem. Dit zorgt ervoor dat alle op dit moment niet relevante informatie uit je zicht verdwijnt en op het juiste moment weer op je radar komt.

Lees verder

  • E-book Groeien van ZZP naar MKB

    Download hier het gratis e-book

    " Groeien van ZZP naar MKB"

    7 tips die iedere ondernemer moet weten