Groeien van ZZP naar MKB

Groeien van ZZP naar MKB

7 tips die iedere ondernemer moet weten

In dit e-book geef ik je 7 tips die iedere ondernemer moet weten om te groeien van ZZP naar MKB.

  1. Doelen stellen
  2. Boekhouding op orde brengen
  3. Winst maken
  4. Online marketing
  5. Time management
  6. Ondernemen en rust nemen
  7. Keuzes maken

Bonus: interview met een ondernemer

 

Groeien van ZZP naar MKB

Groeien van ZZP naar MKB

7 tips die iedere ondernemer moet weten

Groeien van ZZP naar MKB wil niet zeggen dat je gelijk een bedrijf moet hebben met 10 – 15 personeelsleden. Dat betekent dat je als ZZP-er tegen een plafond aan loopt en dat je dus keuzes moet gaan maken. Er zitten maar 24 uur in een dag en de dag van gisteren kan je niet weer overdoen. Bedenk dus goed hoe je jouw tijd wil besteden.

Dit e-book is tot stand gekomen door mijn ervaringen als webassistant /virtueel assistent, door wat ik heb geleerd in diverse trainingen en wat ik heb gelezen in diverse boeken. Ik vind het belangrijk om je als ondernemer te blijven ontwikkelen en leren. De aantal waardevolle tips heb ik samengevat in dit e-book.

We sluiten af met een gesprek met ondernemer Ingeborg Leerkes.