Webassistent bij Internetbureau Max

Internetbureau Max

Al enige jaren werk ik met heel veel plezier samen met Internetbureau Max.

Administratie

Goede cijfers geven een stevige basis voor elke onderneming. In het ondernemersgezin waarin ik ben opgegroeid heb ik daar al op jonge leeftijd veel over meegekregen. Met het inzicht dat de cijfers leveren weet je waar staat, maar krijg je ook inzicht in waar je naartoe wilt. Ik vind het mooi dat ik hier bij Internetbureau Max als administratief medewerker aan bij kan dragen.

Het is geweldig om te zien dat ik door mijn brede interesses breed inzetbaar ben en zo op veel aspecten van waarde kan zijn voor het team. Samen werken we zo naar resultaten waar klanten blij mee zijn.


Als duizendpoot ben ik altijd bezig om te kijken hoe ik andere mensen kan helpen.


Online marketing

Want naast administratieve zaken houdt ik me ook bezig met online marketing. Ook hierin kan ik vanuit de cijfers inzicht geven in de verloop van een campagne of het succes van een website. Om vanuit hier een vertaling te kunnen maken naar de belevingswereld van een klant interesseert me.

Angelique Vijge

 

Internetbureau Max

Internetbureau Max adviseert, bouwt en optimaliseert uw (mobiele) website, web-apps of interactieve kaart op basis van WordPress. Vanuit het kantoor in Apeldoorn werken zij voor klanten in heel Nederland.

www.max.nl

 

 

 

 

 

 

  • Wat kan ik voor jou doen?

    Heb jij behoefte aan ondersteuning?

    Wil jij een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

    Ik denk graag met je mee.