Webassistent bij Internetbureau Max

Internetbureau Max

Al enige waren werk ik met heel veel plezier samen met Internetbureau Max.

Administratie

Goede cijfers geven een stevige basis voor elke onderneming. In het ondernemersgezin waarin ik ben opgegroeid heb ik daar al op jonge leeftijd veel over meegekregen. Met het inzicht dat de cijfers leveren weet je waar staat, maar krijg je ook inzicht in waar je naartoe wilt. Ik vind het mooi dat ik hier bij Internetbureau Max als administratief medewerker aan bij kan dragen.

Het is geweldig om te zien dat ik door mijn brede interesses breed inzetbaar ben en zo op veel aspecten van waarde kan zijn voor het team. Samen werken we zo naar resultaten waar klanten blij mee zijn.


Als duizendpoot ben ik altijd bezig om te kijken hoe ik andere mensen kan helpen.


Online marketing

Want naast administratieve zaken houdt ik me ook bezig met online marketing. Ook hierin kan ik vanuit de cijfers inzicht geven in de verloop van een campagne of het succes van een website. Om vanuit hier een vertaling te kunnen maken naar de belevingswereld van een klant interesseert me.

Angelique Vijge

 

Internetbureau Max

Internetbureau Max werkt aan online relevantie door meerwaarde te bieden voor het gewone leven van mensen. Dit doen we door informatie die er toe doet gebruiksvriendelijk bereikbaar te maken. Zo zorgen wij ervoor dat scholen en verenigingen makkelijk een fundraising-campagne kunnen starten en de Hollandse bloembollen van Baltus verkopen voor hun goede doel. Precies wat ze nodig hebben!

www.max.nl