Vullen webshop Vorderman Tuinmeubelen

Vullen webshop Vorderman TuinmeubelenVullen webshop Vorderman Tuinmeubelen

Vorderman Tuinmeubelen is een tuinmeubelspecialist in Terwolde. Zij hebben een mooie showroom van maar liefst 3000 m2 met een uitgebreid assortiment tuinmeubelen en accessoires.

Vorderman Tuinmeubelen was al in het bezit van een goede website en webshop, het probleem was tijd gebrek. Tijd gebrek om het ruime assortiment wat zij aanbieden op de webshop te zetten. Alle producten moesten op de website komen te staan aangevuld met beschrijving en extra informatie. Ze hebben mij als Web Assistant ingeschakeld voor het vullen van de webshop.

Web Assistant

Een web assitant is jouw persoonlijke assistent die jou je werkzaamheden uit handen kan nemen. Heb jij een website maar heb je geen tijd om deze te vullen met teksten? Wil jij regelmatig je website up to date houden? Je kan mij inschakelen voor:

 

 • het vullen van je webshop met producten
 • het vullen van je website met teksten
 • het SEO optimaliseren van de teksten die al op je website staan
 • blog en nieuwsberichten schrijven

 

Voor het vullen van je website heb je niet alleen tekst nodig. Je website moet ook gevonden worden door je klanten.We gebruiken de juiste zoekwoorden in de tekst zodat jou website naar boven komt als iemand iets zoekt in Google. Je kan me al inschakelen om een paar pagina’s voor je website te vullen.

Een website is nooit af. Google waardeert het erg als er regelmatig iets gebeurt op jouw site. Dat kun je doen met het schrijven van blogs en nieuwsberichten.

 

Contact

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe website? Graag denk ik met je mee, hoe we jouw verhaal het beste kunnen vertalen in een mooie vindbare website. Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

 

 • Wat kan ik voor jou doen?

  Heb jij behoefte aan ondersteuning?

  Wil jij een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

  Ik denk graag met je mee.