Website Ploeg Metal Treatment

 

Website Ploeg Metal Treatment

Leo Ploeg is de eigenaar van Ploeg Metal Treatment en hij was op zoek naar een nieuwe website om zijn diensten op het internet aan te kunnen bieden. Ploeg Metal Treatment is gespecialiseerd in metaal bewerking voor auto’s, motoren en bromfietsen.

Leo Ploeg heeft mij als Web Assistant in geschakeld om zijn verhaal te vertalen in een duidelijke en overzichtelijke website. Na het bespreken van zijn wensen ben ik de website gaan bouwen en teksten gaan schrijven. Daarnaast was Ploeg Metal Treatment nog opzoek naar een mooi logo passend bij Leo en zijn werkzaamheden welke ik ook voor hem heb ontwikkeld.

Website Ploeg Metal Treatment

Logo Ploeg Metal Treatment

Het logo van Ploeg Metal Treatment is ontstaan uit de voornaam van de eigenaar Leo Ploeg. De vertaling van Leo is leeuw. Een leeuw is slim snel en hij bijt zich volledig in zijn prooi en laat niet snel los. De Leeuw is herkenbaar aan zijn mooie goudbruin kleurige manen en vacht.

Met trots presenteer ik de website Ploeg Metal Treatment.

Contact

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe website? Graag denk ik met je mee, hoe we jouw verhaal het beste kunnen vertalen in een mooie vindbare website. Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

  • Wat kan ik voor jou doen?

    Heb jij behoefte aan ondersteuning?

    Wil jij een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

    Ik denk graag met je mee.