Website Stichting Veluwefiets

Website Stichting Veluwefiets

In februari 2018 werd mij gevraagd of ik de Stichting Veluwefiets wilde overnemen van de huidige bestuurders. Na enig overdenken heb ik besloten om naast mijn werk als Web Assistant bestuurder te worden van de Stichting Veluwefiets. Uiteraard moest er eerst gekeken worden of de huidige site nog wel aan alle wensen voldeed. Aangezien de oude site niet mobiel vriendelijk was, heb ik besloten daar mee te gaan starten.

Met trots kan ik je de nieuwe site van Veluwefiets presenteren. www.veluwefiets.nl

 

Veluwefiets

Veluwefiets werkt samen met verschillende opstapplaatsen. Alle locaties hebben een eigen pagina op de site en natuurlijk een interactieve kaart om goed te laten zien waar alle locaties zich bevinden.

Fietsen op de Veluwe begint voortaan bij een Veluwefiets opstappunt. Verspreid over de Veluwe zijn opstappunten waar een huurfiets voor u klaar staat. Een hoogwaardige Gazelle fiets met handremmen en 7 versnellingen om zo mee weg te fietsen. Kortom een fiets huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

De opstappunten vindt u op makkelijk bereikbare toeristische plekken. Dichtbij of aan het fietsknooppuntennetwerk.

 

Contact

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe website? Graag denk ik met je mee, hoe we jouw verhaal het beste kunnen vertalen in een mooie vindbare website. Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

  • Wat kan ik voor jou doen?

    Heb jij behoefte aan ondersteuning?

    Wil jij een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

    Ik denk graag met je mee.