Privacybeleid Angelique Vijge

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Angelique Vijge verzamelt en gebruikt en met welk doel we dat doen. Wij raden je aan deze pagina zorgvuldig te lezen. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 mei 2018.

De website www.angeliquevijge.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Life Balance (hierna: Angelique Vijge Webassistant), statutair gevestigd te Twello en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Gelderland onder nummer  52368211. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Angelique Vijge garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

 

Waarom zijn deze gegevens nodig?

Deze gegevens kunnen wij gebruiken voor:

  • Het kunnen uitvoeren van onze dienstverlening
  • Jouw kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te voeren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Jouw te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij jou af te leveren
  • Angelique Vijge verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte
  • Verder verwerken we IP adressen om er voor te zorgen dat onze websites goed functioneren en te beschermen tegen kwaadwillenden

Verwerking van persoonsgegevens

Angelique Vijge verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt.

Wij verwerken mogelijk:

Klanten

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • IP-adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Foto’s en video’s
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Nieuwsbrief abonnees

  • E-mailadres
  • IP adres

Website bezoekers

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze websites
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

 

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Angelique Vijge bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Dit om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

 

Nieuwsbrief

Angelique Vijge biedt een nieuwsbrief aan waarmee klanten en geïnteresseerden worden geïnformeerd over nieuws en/of ontwikkelingen binnen Angelique Vijge. Je e-mailadres wordt toegevoegd aan de lijst van abonnees als je klant bent van Angelique Vijge of met expliciete toestemming. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

 

Uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@angeliquevijge.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we je om je pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van jouw privacy.

 

 

Cookies en soortgelijke technieken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. Via dit tekstbestand worden gegevens, soms persoonsgegevens, opgeslagen of geraadpleegd. Aan de hand van deze (persoons)gegevens kun je bij een later bezoek worden herkend.

JavaScripts en web beacons zijn voorbeelden van soortgelijke technieken, die samen met cookies zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen (JavaScripts), deze in kleine, eenvoudige tekstbestandjes kan opslaan (cookies) en vervolgens kan versturen (web beacons). Al deze technieken noemen we samen ‘cookies en soortgelijke technieken’ (verder: ‘cookies’).

 

Functionele en Analytische cookies

Angelique Vijge gebruikt technische, functionele en analytische cookies. De cookies die wij hiervoor gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en het gebruiksgemak. Je kan je afmelden voor cookies door de internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Om jouw privacy zo goed mogelijk te beschermen hebben we de door de Autoriteit Persoonsgegevens voorgestelde maatregelen doorgevoerd in de instellingen van Google Analytics.

Voor meer informatie verwijzen we je naar Google Analytics en aanvullende informatie over de TOS (Terms Of Service) van Google Analytics.

 

Privacybeleid andere websites

Op www.angeliquevijge.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

 

Heb je nog vragen over ons privacybeleid?

Stuur dan een e-mail naar info@angeliquevijge.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken.

 

  • Gratis E-book

    Download hieronder mijn gratis E-book.

    10 Tips om jouw bedrijf een E-boost te geven