SEO Twello

verhoog je vindbaarheid met Lokale SEO

Hoger in Google
Website analyse
Adverteren op internet

Met SEO Twello verhoog je de lokale vindbaarheid op Google. Haal het maximale uit je website met een SEO abonnement. Door je website te optimaliseren verhoog je de vindbaarheid in de zoekmachines en krijg je meer verkeer op je site. Meer verkeer is meer potentiële klanten. Het optimaliseren van je website kan met verschillende componenten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren op het internet (SEA) en soicale media.

 

Voordelen SEO abonnement

 Je website optimaliseren met jouw persoonlijke assistent                                 

Hogere ranking in zoekmachines

 Inzicht in belangrijkste prestaties van je website

 Doelgericht adverteren met Google Ads

 

 

Kies het abonnement wat bij jou past

Wil jij jouw website optimaliseren met jouw persoonlijke assistent? Kies het abonnement wat bij jou past voor betere vindbaarheid.

SEO abonnement
€ 47,50

Website analyse

Zoekwoorden onderzoek

Optimaliseren van teksten, blogberichten, afbeeldingen

2 uur Optimalisatie per maand

Opstartkosten € 125,00

Website optimalisatie met SEA abonnement
€ 197,50

Alles van website optimalisatie abonnement

Opzetten Google Ads campagne

2 uur SEA per maand

exclusief advertentiekosten

Opstartkosten € 175,00

Alle bedragen zijn per maand en exclusief BTW. Maandelijks opzegbaar

 

Hoe werkt het?

Je vraagt eerst vrijblijvend een offerte aan. We maken een afspraak om al je wensen door te nemen. Je kiest het abonnement dat bij jouw past. We starten met het maken van een website analyse zodat we zien waar je nu staat. Daarna doen we een zoekwoorden onderzoek, met een zoekwoorden onderzoek kan je achterhalen wat de behoefte van jouw bezoeker is. Een SEO abonnement heb je een vaste tijd per maand die we besteden aan het optimaliseren van jouw website. Dat kan zijn het optimaliseren van de huidige content, blogberichten of afbeeldingen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Alle abonnementen zijn uit te breiden met extra mogelijkheden zoals

  • Email marketing
  • Extra optimalisatie uren

 

Waarom is Lokale SEO zo belangrijk voor bedrijven?

Je hebt als ondernemer een mooi bedrijf in Twello of omgeving waar je trots op bent. Je hebt een mooie website. Maar wat als niemand op jouw website komt en jouw bedrijf dus voorbij loopt. Als ondernemer wil je jouw producten en/of diensten verkopen op het internet. Daarvoor heb je bezoekers op je website nodig. Bezoekers zoeken op internet naar een product of dienst door gebruik te maken van zoekmachines. Ze typen zoektermen in bij zoekmachines, het is dus belangrijk dat jouw website op dat moment naar voren komt. Als je zoekmachine optimalisatie (SEO) combineert met andere optimalisatie punten dan kunnen deze wijzigingen een aanzienlijke invloed hebben op de gebruikerservaring van jouw website.

 

Website analyse

Een website analyse laat zien wat er gebeurt op je website. Hoeveel bezoekers krijg je, welke route volgen ze op je site? Waar kan je nog verbeteringen uithalen? Dat zijn allemaal vragen die beantwoord kunnen worden met een goede website analyse. Meten is Weten.

SEO abonnement | Angelique Vijge

 

Online adverteren

Online adverteren (SEA) kan met Google Ads. Google Ads (voorheen Adwords) is hét advertentieprogramma van Google. De meeste mensen starten hun zoektocht op Google. Wanneer je via Google adwords adverteert, investeer je in je bedrijf. Met adwords kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Adverteren op internet heeft grote voordelen ten opzichte van een papieren advertentie. Met adverteren op internet bereik je meer mensen, word je vaker gezien en hiermee vergroot je enorm je kansen om te groeien met je bedrijf.

 

Ja, ik wil een SEO Twello abonnement