• Online adverteren

    Online adverteren

Online adverteren


Online adverteren heeft grote voordelen ten opzichte van een papieren advertentie. Met adverteren op internet bereik je meer mensen, word je vaker gezien en hiermee vergroot je enorm je kansen om te groeien met je bedrijf.

 

Ben jij ondernemer en wil jij groeien met jouw bedrijf? Dat kan met Google ads.

 

Google ads is hét advertentieprogramma van Google. De meeste mensen starten hun zoektocht op Google. Wanneer je via Google ads adverteert, investeer je in je bedrijf. Met adwords kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Mensen die interesse hebben in jouw product of dienst en woonachtig zijn binnen een, door jou aangegeven gebied zien jouw advertentie voor bij komen. Tevens kunnen we heel goed meten wat het effect van je advertenties zijn en waar nodig verbeteringen aanbrengen.

 

De voordelen van online adverteren:

  • doelgericht adverteren
  • meer bezoekers op je website
  • meer klanten in je winkel
  • hogere naamsbekendheid
  • meer acties op je website zoals: contact opnemen, offerte aanvragen
  • advertenties zijn meetbaar

 

Starten met adverteren op internet?

Wil jij ook starten met adverteren op internet, maar weet je niet hoe? Zonder specifieke kennis over online adverteren kan het best ingewikkeld zijn. Ik heb met gespecialiseerd in online adverteren en ben Google partner gecertificeerd. Wil jij starten met adverteren? Er zijn verschillende mogelijkheden om op internet te adverteren. Samen kijken we hoe we deze manier van adverteren het beste voor jou kunnen inzetten.

Om bovenaan te komen met je advertenties is het belangrijk dat je website goede teksten heeft en responsive is. Is jouw website aan vervanging toe? Vraag naar de mogelijkheden.

online adverteren

Als officieel Google Partner kan ik je ondersteunen met het adverteren met Google Ads. Wil jij meer weten over Google Ads of heb je nog een andere vraag? Neem dan contact met mij op.