• Online adverteren

Online adverteren

Online adverteren heeft grote voordelen ten opzichte van een papieren advertentie. Met adverteren op internet bereik je meer mensen, word je vaker gezien en hiermee vergroot je enorm je kansen om te groeien met je bedrijf.

Ben jij ondernemer en wil jij groeien met jouw bedrijf? Dat kan met Google ads.

Google ads is hét advertentieprogramma van Google. De meeste mensen starten hun zoektocht op Google. Wanneer je via Google ads adverteert, investeer je in je bedrijf. Met adverteren kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Mensen die interesse hebben in jouw product of dienst en woonachtig zijn binnen een, door jou aangegeven gebied zien jouw advertentie voorbij komen. Tevens kunnen we meten wat het effect van je advertenties zijn en zonodig verbeteringen aanbrengen.

 

De voordelen van online adverteren:

  • doelgericht adverteren
  • meer bezoekers op je website
  • meer klanten in je winkel
  • hogere naamsbekendheid
  • meer acties op je website zoals: contact opnemen, offerte aanvragen
  • advertenties zijn meetbaar

 

Starten met adverteren op internet?

Wil jij ook starten met adverteren op internet, maar weet je niet hoe? Zonder specifieke kennis over online adverteren kan het best ingewikkeld zijn. Wil jij starten met adverteren? Er zijn verschillende mogelijkheden om op internet te adverteren. Samen kijken we hoe we deze manier van adverteren het beste voor jou kunnen inzetten.

Om bovenaan te komen met je advertenties is het belangrijk dat je website goede teksten heeft en responsive is. Is jouw website aan vervanging toe? Vraag naar de mogelijkheden.

Starten met online adverteren?

Voor wie?

Voor ondernemers met ambitie. Ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Ondernemers die toe zijn aan de volgende stap.

Wat anderen zeggen:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Angelique is voor ons bedrijf de draaiende factor met betrekking tot het up-to-date houden van onze drie websites, www.buroin.nl, www.veluweexperts.nl, www.buitenkokers.nl, en het versturen van alle nieuwsbrieven.

Het is erg prettig samenwerken met Angelique. Ze werkt doortastend, denkt graag met ons mee, is flexibel, heeft creatieve ideeën en werkt snel (wat in onze branche van groot belang is).
Een aanrader dus!

Wat anderen zeggen:

Angelique is enthousiast, daadkrachtig en luistert goed naar je wensen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze precies aanvoelt wat wij wilden qua uitstraling voor de website.
We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier van samenwerken. In overleg is er veel mogelijk. Kortom een aanrader als je een nieuwe website wil, ondersteuning of advies.

Zo werkt het:

Wil jij die stap zetten? Dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. Wil je het eerst even uitproberen? Dan bied ik je de strippenkaart.

 

Strippenkaart

Je koopt vooraf een strippenkaart met een aantal uren in, één strip is een half uur. Het gekochte tegoed is twee jaar geldig. Je ontvangt maandelijks een e-mail om af te stemmen of je komende maand nog uren wilt inzetten.

Er zijn 2 strippenkaarten:

  • strippenkaart van 8 strippen van een half uur € 195,00
  • strippenkaart van 16 strippen van een half uur   € 390,00

Uiteraard is het mogelijk om meerdere keren een strippenkaart te kopen. Alle genoemde bedragen zijn in euro's en exclusief BTW.

Starten met online adverteren?