• WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Hey, ben jij op zoek naar een nieuwe website? Wat goed, een website vernieuwen is vaak best een hele stap, maar wel een stap in de nieuwe toekomst van je bedrijf. Dat klinkt misschien groots maar voor een het bouwen van een website ga je toch even weer goed naar je onderneming kijken, wat laat je achter je en waarin wil je verder groeien. Blijft je focus op je huidige klanten of ga je opzoek naar een nieuwe ideale klant?

 

Website laten bouwen

Het proces van het bouwen van de website gaan we samen doorlopen. Voordat we gaan beginnen moeten we eerst een paar dingen helder hebben.

  • Wat mis je aan je huidige site?
  • Wat zijn je wensen voor de nieuwe website?
  • Wie is jouw doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?

Dit zijn kort even een aantal vragen die naar voren zullen komen.

 

Zoekwoorden onderzoek en design

Zodra het helder is wat het doel van je website is, wie jouw ideale klant is en wat jouw aanbod is, gaan we kijken waar jouw doelgroep op zoekt in Google. Een zoekwoorden onderzoek kan veel inzichten geven. Dit is een richting voor het schrijven van de teksten. Daarnaast mag de website uitstralen wie jij bent, zodat het herkenbaar is voor je klanten. Samen bespreken we hoe jouw site er moet komen te zien en maken we de website passend bij jouw huisstijl.

 

WordPress website

Jouw website wordt gebouwd in WordPress website. WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat je ook zelf makkelijk een blogbericht, afbeeldingen en video's kan toevoegen. De website is standaard responsive zodat je website goed leesbaar is op elk apparaat.

Vindbaarheid website

Het hebben van een website betekent nog niet meteen dat je ook gevonden wordt. Natuurlijk wil ook jij goed gevonden worden op internet. Na het zoekwoorden onderzoek gaan we de teksten voor jouw website schrijven gericht aan jouw ideale klant, met SEO optimalisatie zorgen we dat de website hoger in Google komt.

 

Meten is weten

Zodra je website klaar is gaan we Google Analytics installeren voor jouw website. Meten is weten. Ieder half jaar ontvang je van mij een rapportage met de resultaten van dat afgelopen half jaar en een advies welke stappen we kunnen zetten om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Fokko Agteres Twello

De door mijn dochter Suzan in 2011 gebouwde website was aan vervanging toe. Wie zou mij kunnen helpen? Via een zakenrelatie kwam ik in contact met Angelique. Dat bleek een schot in de roos en dat nog wel op loopafstand van mijn woning.

Energiek en vol overgave stortte zij zich op deze klus. Zij luisterde goed naar wat ik graag wilde. In korte tijd heeft zij mijn website helemaal ge-update en voorzien van de nieuwste snufjes.

Voor mijn website is een fotoboek belangrijk om te laten zien wat ik zoal doe en heb gedaan. Angelique: "geen probleem dat komt helemaal goed". Professioneel, vlot maar vriendelijk zijn competenties/ eigenschappen die zeker op Angelique van toepasbaar zijn.

Zij is een echte aanrader.

Hartelijke groet,

Fokko

www.fokkoagteres.nl

Gerda Oosthuizen Wilp

Ik was op zoek naar iemand die voor mij 2 nieuwe websites kon bouwen, op een manier zodat ik er zelf heel gemakkelijk aanpassingen in aan kon brengen. Via Google kwam ik bij Angelique terecht. Na een fijn kennismakingsgesprek is Angelique voor mij aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Angelique heeft goed geluisterd naar mijn wensen en deze gecombineerd met haar vakkennis. Nu heb ik 2 mooie websites en voor mij heel belangrijk, ze zijn gebruiksvriendelijk. Ik heb nu meer tijd op me op mijn praktijk en mijn klanten te richten.

Ik heb Angelique leren kennen als iemand die vriendelijk is, geduldig en alle uitleg geeft die nodig is en iemand die haar vak verstaat! Ik ben heel tevreden.

www.gerda-oosthuizen.nl

www.spatadertherapeut.nl