WordPress website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken? Dan ben je hier op het juiste adres. Als webassistant bouw ik niet alleen je website, ik denk ook graag met je mee over de invulling.

Jouw website moet uitstralen wie jij bent en wat je doet, zodat het herkenbaar is voor jouw doelgroep.

 

Wat is het doel van jou website?

Voor dat we gaan beginnen met bouwen moeten we eerst een paar dingen helder hebben.

  • Wat van soort bedrijf heb jij?
  • Wie is jouw doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?

Dit zijn kort even een aantal vragen die naar voren zullen komen.

 

Onderzoek en design

Zodra we weten wat het doel van je website is en wie jouw doelgroep is, wordt er een zoekwoorden onderzoek gedaan. Samen bespreken we hoe jouw site er moet komen te zien en maken we een passend design bij jouw huisstijl.

 

WordPress website maken

Jouw website wordt gebouwd in WordPress website. WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat je ook zelf makkelijk een blogbericht, afbeeldingen en video's kan toevoegen. De website is standaard responsive zodat je website goed leesbaar is op elk apparaat.

 

Gebruiksvriendelijk

Een WordPress website is zeer gebruiksvriendelijk. Je kan eenvoudig zelf blog berichten en afbeeldingen plaatsen.

Domeinnaam en hosting

Het maken van een webdesign begint met een domeinnaam. De registratie van je domein en de hosting zit bij in het pakket.

 

Vindbaarheid

Het hebben van een website betekent nog niet meteen dat je ook gevonden wordt. Natuurlijk wil ook jij goed gevonden worden op internet. Na het zoekwoorden onderzoek gaan we de teksten voor jouw website en voor jouw doelgroep schrijven of terwijl SEO optimalisatie. Dit is nog maar één van de mogelijkheden om beter gevonden te worden.

 

Meten is weten

Zodra je website klaar is gaan we Google Analytics installeren voor jouw website. Meten is weten. Ieder half jaar ontvang je van mij een rapportage met de resultaten van dat afgelopen half jaar.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Fokko Agteres Twello

De door mijn dochter Suzan in 2011 gebouwde website was aan vervanging toe. Wie zou mij kunnen helpen? Via een zakenrelatie kwam ik in contact met Angelique. Dat bleek een schot in de roos en dat nog wel op loopafstand van mijn woning.

Energiek en vol overgave stortte zij zich op deze klus. Zij luisterde goed naar wat ik graag wilde. In korte tijd heeft zij mijn website helemaal ge-update en voorzien van de nieuwste snufjes.

Voor mijn website is een fotoboek belangrijk om te laten zien wat ik zoal doe en heb gedaan. Angelique: "geen probleem dat komt helemaal goed". Professioneel, vlot maar vriendelijk zijn competenties/ eigenschappen die zeker op Angelique van toepasbaar zijn.

Zij is een echte aanrader.

Hartelijke groet,

Fokko

www.fokkoagteres.nl

Gerda Oosthuizen Wilp

Ik was op zoek naar iemand die voor mij 2 nieuwe websites kon bouwen, op een manier zodat ik er zelf heel gemakkelijk aanpassingen in aan kon brengen. Via Google kwam ik bij Angelique terecht. Na een fijn kennismakingsgesprek is Angelique voor mij aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Angelique heeft goed geluisterd naar mijn wensen en deze gecombineerd met haar vakkennis. Nu heb ik 2 mooie websites en voor mij heel belangrijk, ze zijn gebruiksvriendelijk. Ik heb nu meer tijd op me op mijn praktijk en mijn klanten te richten.

Ik heb Angelique leren kennen als iemand die vriendelijk is, geduldig en alle uitleg geeft die nodig is en iemand die haar vak verstaat! Ik ben heel tevreden.

www.gerda-oosthuizen.nl

www.spatadertherapeut.nl