• Website met SEO | Angelique Vijge Webassistant

Website met SEO pakket

Wil jij een nieuwe website laten maken die meteen goed gevonden wordt op het internet? Dan is het pakket website met SEO iets voor jou. Als webassistant bouw ik niet alleen je website maar denk ik ook graag met je mee over de invulling van je site. Tevens nemen we de SEO van begin af aan mee zodat je website ook goed gevonden wordt door Google.

 

Gratis advies gesprek

Tijdens het gratis advies gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw wensen. Voordat we kunnen gaan bouwen aan een nieuwe website moeten we een paar dingen helder hebben.

  • Wat van soort bedrijf heb jij?
  • Wie is jouw doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?

Dit zijn kort even een aantal vragen die naar voren zullen komen.

 

Website met SEO pakket

Zodra we weten wat het doel van je website is en wie jouw doelgroep is, wordt er een zoekwoorden onderzoek gedaan. Daarnaast moet een website uitstralen wie jij bent en wat je doet, zodat het herkenbaar is voor je klanten. Samen bespreken we hoe jouw site er moet komen te zien en maken we een passend design bij jouw huisstijl. De internet wereld gaat snel. Het is belangrijk dat je jouw website blijft optimaliseren.

Het website met SEO pakket bestaat uit:

  • een nieuwe WordPress website
  • domeinnaam & hosting
  • internetmarketing.

 

WordPress website

Jouw website wordt gebouwd in WordPress website. WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat je ook zelf makkelijk een blogbericht, afbeeldingen en video's kan toevoegen. De website is standaard responsive zodat je website goed leesbaar is op elk apparaat.

 

Domeinnaam en hosting

Het maken van een webdesign begint met een domeinnaam. Door mijn samenwerking met Internetbureau Max zit de registratie van je domein en de hosting bij in het pakket.

 

Internetmarketing

Het hebben van een website betekent nog niet meteen dat je ook gevonden wordt. Natuurlijk wil ook jij goed gevonden worden op internet. Na het zoekwoorden onderzoek gaan we de teksten voor jouw website SEO geoptimaliseerd schrijven gericht op jouw doelgroep. Zodra je website klaar is gaan we de meettools van Google installeren voor jouw website. Meten is weten. Twee maal per jaar ontvang je een rapportage en advies gesprek. Aan de hand van de data uit de meettools maken we een analyse van de website. Dit wordt uitgewerkt in een rapport. Hierdoor kunnen we je website constant verbeteren en uitbreiden.

 

Webshop of meer?

Wil jij meer mogelijkheden met jouw website zoals bijvoorbeeld een webshop? Geen probleem, dan maken we voor jouw een pakket op maat. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Angelique is enthousiast, daadkrachtig en luistert goed naar je wensen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze precies aanvoelt wat wij wilden qua uitstraling voor de website.

We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier van samenwerken. In overleg is er veel mogelijk. Kortom een aanrader als je een nieuwe website wil, ondersteuning of advies.

www.kampeerhoevebussloo.nl  

www.ingridhulscher.nl