• Website ondersteuning

Website ondersteuning


Wat is het doel van jouw website?

Voor de meeste MKB-ers, is het doel van een website, klanten bereiken. Je hebt een eigen website, maar bereik je ook de hoeveelheid mensen die je wil bereiken?

Zoekmachines vinden het erg belangrijk dat er regelmatig activiteit is op een website.  Hoe actiever hoe beter. Met het bijhouden van een blog kun je meer activiteiten creëren. Heb jij hier geen tijd voor? Geen probleem, nu kun je mij, als webassistant, inschakelen voor website ondersteuning. Een webassistant neemt je alle website en online werkzaamheden uit handen.

Jouw bedrijf wordt weer gevonden op internet, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

 

Website ondersteuning nodig?

Je kan mij inschakelen voor:

  • Vullen van je website met goede vindbare teksten.
  • Optimaliseren van je huidige website.
  • Blog schrijven.

 

Voor het vullen van je website heb je niet alleen tekst nodig. Je website moet ook gevonden worden door je klanten.We gebruiken de juiste zoekwoorden in de tekst zodat jou website naar boven komt als iemand iets zoekt in Google. Je kan me al inschakelen om een paar pagina’s voor je website te vullen.

Een website is nooit af. Google waardeert het erg als er regelmatig iets gebeurt op jouw site. Dat kun je doen met het schrijven van blogs en nieuwsberichten.

 

Heb jij nog geen website of is je website aan vervanging toe? Vanaf € 99,00 per maand heb je er een nieuwe website bij. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.