Website optimalisatie

Haal het maximale uit je website met website optimalisatie.

  • Heb jij een website maar wil je beter gevonden worden?
  • Wil jij meer klanten uit je website halen?

Door jouw website te optimaliseren verhoog je de vindbaarheid in de zoekmachines en krijg je meer verkeer op je site. Meer verkeer is meer potentiële klanten. Het optimaliseren van je website kan met verschillende componenten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren op het internet (SEA) en soicale media. Aan de hand van de optimalisatie checklist kan je kijken waar jij nog meer uit je website kan halen.

 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het verbeteren van de teksten op jouw website door de juiste zoektermen te gebruiken. Zoektermen die voor de website belangrijk zijn zorgen hierdoor voor meer relevante bezoekers naar de website. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Met een SEO abonnement zorgen we dat de huidige teksten geoptimaliseerd worden maar kan je ook nieuwe pagina's meteen SEO optimaliseren. Als je zoekmachine optimalisatie combineert met andere optimalisatie punten dan kunnen deze wijzigingen een aanzienlijke invloed hebben op de gebruikerservaring van jouw website.

 

Bloggen

Stil staan is achteruit gaan. Dat geldt ook voor je website, met een website blijf je altijd bezig. Door regelmatig te gaan bloggen over onderwerpen die passen bij jouw bedrijf wordt de vindbaarheid breder ingezet. Door bloggen over leuke onderwerpen laat je zien dat je over de juiste kennis beschikt en je blogberichten kan je makkelijk delen op jouw sociale media kanalen.

 

Lokale SEO

Lokale SEO is een vorm van zoekmachine optimalisatie, geoptimaliseerd voor lokale zoekopdrachten. Lokale vindbaarheid is belangrijker dan ooit. Waar bevind jouw doelgroep zich? Is het van belang dat jij landelijk gevonden wordt of richt jij je voornamelijk op de klanten in jouw omgeving. Lokale SEO doe je met Google Mijn Bedrijf. Het Google Mijn Bedrijf team weet precies welke bedrijven waar zitten. Als ik bijvoorbeeld zoek op "restaurant Apeldoorn" laat Google zien welke bedrijven waar gevestigd zijn.

Website optimalisatie - Lokale SEO Angelique Vijge Webassistant

Adverteren op internet

Adverteren op internet (SEA) kan met Google Ads. Google Ads is hét advertentieprogramma van Google. De meeste mensen starten hun zoektocht op Google. Wanneer je via Google Ads adverteert, investeer je in je bedrijf. Met Google Ads kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Adverteren op internet heeft grote voordelen ten opzichte van een papieren advertentie. Met adverteren op internet bereik je meer mensen, word je vaker gezien en hiermee vergroot je enorm je kansen om te groeien met je bedrijf.

 

Wil jij meer verkeer op je site? Wacht dan niet langer en ga voor website optimalisatie.