• Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Je hebt een mooie website waar je trots op bent maar.... nu wil je ook graag bezoekers op je website. Je wil gezien worden op het internet, dat kan met zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimalization), zorgt er voor dat de zoekmachines jouw website kunnen indexeren en laten zien aan jouw potentiële klanten.

 

Samen op weg naar succes

Wil jij zichtbaar worden op het internet? Werk dan samen met jouw persoonlijke webassistant, ik help je graag om van jouw website een succes te maken.

 

Plan van aanpak

We starten met het helder maken van:

 • jouw doelen en wensen
 • jouw doelgroep
 • huidige positie van de website

Om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines werken we in 3 fases.

 

Fase 1: Analyseren

Heb je al een website en is deze al gekoppeld aan Google Analytics? Dan kunnen we analyseren hoe de bezoekers op dit moment op je website terecht komen, welke pagina's worden nu bezocht en wat doet een bezoeker op jouw website.

Zoekmachine optimalisatie

 

Fase 2: Onderzoeken

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat het doel van jouw website is. Wie is jouw ideale klant en waar heeft jouw klant behoefte aan. Dit doen we onder andere met een zoekwoorden onderzoek.

 

Fase 3: Optimaliseren

Als we fase 1 en fase 2 samen brengen hebben we een goed beeld hoe we jouw website het beste kunnen optimaliseren. De ontwikkelingen gaan snel, het is belangrijk om mee te gaan in deze stroom. Door eens per half jaar je site onder de loep te nemen en te optimaliseren blijft jouw website actueel voor jouw doelgroep.

 

Wat levert het op?

Zichtbaar op het internet

Hoger in Google                 

Meer bezoekers op je website

Gericht op jouw doelgroep

 

Wat kost het?

Wil je optimalisatie op maat of kies je voor een abonnement. Een (gratis) website analyse kan inzicht geven wat voor jouw website de beste oplossing is.

 

 • Wat kan ik voor jou doen?

  Heb jij behoefte aan ondersteuning?

  Wil jij een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op!

  Ik denk graag met je mee.