Website laten maken Twello

Website laten maken Twello

Ben jij ondernemer en wil jij een website laten maken in Twello? Dan ben je hier op het juiste adres. Als Web Assistant bouw ik niet alleen je website, ik denk ook graag met je mee over de invulling.

 

Doelgroep bereiken

Met een nieuwe website wil je uiteraard jouw doelgroep bereiken. Voordat we gaan beginnen met bouwen moeten we eerst een paar dingen helder hebben.

  • Wat van soort bedrijf heb jij?
  • Wie is jouw doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?

Dit zijn kort even een aantal vragen die naar voren zullen komen.

 

Onderzoek en design

Zodra we weten wat het doel van je website is en wie jouw doelgroep is, wordt er een zoekwoorden onderzoek gedaan. Daarnaast moet een website uitstralen wie jij bent en wat je doet, zodat het herkenbaar is voor je klanten. Samen bespreken we hoe jouw site er moet komen te zien en maken we de website passend bij jouw huisstijl.

 

WordPress website

Aansluitend aan het zoekwoorden onderzoek starten we met het bouwen van jouw website. Jouw website wordt gebouwd in WordPress website. WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat je ook zelf makkelijk een blogbericht, afbeeldingen en video's kan toevoegen. De website is standaard responsive zodat je website goed leesbaar is op elk apparaat.

 

Domeinnaam en hosting

Het maken van een webdesign begint met een domeinnaam. Door mijn samenwerking met Internetbureau Max zit de registratie van je domein en de hosting bij in het pakket.

Website laten maken in Twello?

Vindbaarheid website

Het hebben van een website betekent nog niet meteen dat je ook gevonden wordt. Natuurlijk wil ook jij goed gevonden worden op internet. Na het zoekwoorden onderzoek gaan we de teksten voor jouw website en voor jouw doelgroep schrijven of terwijl SEO optimalisatie. Dit is nog maar één van de mogelijkheden om beter gevonden te worden.

 

Rapportage en Advies

Zodra je website klaar is gaan we Google Analytics installeren voor jouw website. Meten is weten. Ieder half jaar ontvang je van mij een rapportage met de resultaten van dat afgelopen half jaar en een advies welke stappen we kunnen zetten om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

 

Abonnement

Dit alles heb ik verwerkt in twee website abonnementen. Het grote voordeel van een abonnement is dat je niet meteen een groot bedrag op tafel hoeft te leggen. Zeker als startende ondernemer komen er al genoeg kosten op je af. Wil jij meer mogelijkheden met jouw website zoals bijvoorbeeld een webshop? Geen probleem, dan maken we voor jouw een pakket op maat. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Angelique is enthousiast, daadkrachtig en luistert goed naar je wensen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze precies aanvoelt wat wij wilden qua uitstraling voor de website.

We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier van samenwerken. In overleg is er veel mogelijk. Kortom een aanrader als je een nieuwe website wil, ondersteuning of advies.

www.kampeerhoevebussloo.nl  

www.ingridhulscher.nl

Website laten maken in Twello?