Website laten maken

Website laten maken Twello

Hey, ben jij op zoek naar een nieuwe website? Wat goed, een nieuwe website is vaak best een hele stap, maar wel een stap in de nieuwe toekomst van je bedrijf. Een nieuwe toekomst klinkt misschien groots maar voor een het bouwen van een nieuwe website ga je toch even weer goed naar je onderneming kijken, wat laat je achter je en waarin wil je verder groeien. Blijft je focus op je huidige klanten of ga je opzoek naar een nieuwe ideale klant?

 

Nieuwe website laten maken

Het proces van het bouwen van een website gaan we samen doorlopen. Voordat we gaan beginnen met bouwen van de nieuwe website moeten we eerst een paar dingen helder hebben.

  • Wat mis je aan je huidige site?
  • Wat zijn je wensen voor de nieuwe website?
  • Wie is jouw doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?

Dit zijn kort even een aantal vragen die naar voren zullen komen.

 

Zoekwoorden onderzoek en design

Zodra het helder is wat het doel van je website is, wie jouw ideale klant is en wat jouw aanbod is, gaan we kijken waar jouw doelgroep op zoekt in Google. Een zoekwoorden onderzoek kan veel inzichten geven. Dit is een richting voor het schrijven van de nieuwe teksten. Daarnaast mag een website uitstralen wie jij bent, zodat het herkenbaar is voor je klanten. Samen bespreken we hoe jouw site er moet komen te zien en maken we de website passend bij jouw huisstijl.

 

WordPress website

Jouw website wordt gebouwd in WordPress website. WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat je ook zelf makkelijk een blogbericht, afbeeldingen en video's kan toevoegen. De website is standaard responsive zodat je website goed leesbaar is op elk apparaat.

Website laten maken in Twello?

Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek

Vindbaarheid website

Het hebben van een website betekent nog niet meteen dat je ook gevonden wordt. Natuurlijk wil ook jij goed gevonden worden op internet. Na het zoekwoorden onderzoek gaan we de teksten voor jouw website en voor jouw doelgroep schrijven of terwijl SEO optimalisatie. Dit is nog maar één van de mogelijkheden om beter gevonden te worden.

 

Meten is weten

Zodra je website klaar is gaan we Google Analytics installeren voor jouw website. Meten is weten. Ieder half jaar ontvang je van mij een rapportage met de resultaten van dat afgelopen half jaar en een advies welke stappen we kunnen zetten om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Angelique Vijge Virtueel Assistent

Over Angelique

Het leuke aan een website bouwen is, dat je iets mag maken wat bij mijn klant past. Samen een proces doorlopen met een mooi eindresultaat waar jij blij van wordt.

Als webassistent denk ik graag met jou mee. Je website is jouw belangrijkste kanaal en mag uitstralen wie jij bent, jouw unique selling point ben jezelf. Tevens help ik mijn klanten met het vergroten van de vindbaarheid zodat er meer verkeer naar de website komt. Op het gebied van online marketing is dat, teksten SEO optimaliseren, blogs plaatsen op jouw website, versturen van nieuwsbrieven of adverteren op Google. Wil jij meer weten? Laten we kennismaken.

Wat anderen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ingrid Hulscher

Angelique is enthousiast, daadkrachtig en luistert goed naar je wensen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze precies aanvoelt wat wij wilden qua uitstraling voor de website.

We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier van samenwerken. In overleg is er veel mogelijk. Kortom een aanrader als je een nieuwe website wil, ondersteuning of advies.

www.kampeerhoevebussloo.nl  

www.ingridhulscher.nl

Gerda Oosthuizen

Ik was op zoek naar iemand die voor mij 2 nieuwe websites kon bouwen, op een manier zodat ik er zelf heel gemakkelijk aanpassingen in aan kon brengen. Via Google kwam ik bij Angelique terecht. Na een fijn kennismakingsgesprek is Angelique voor mij aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Angelique heeft goed geluisterd naar mijn wensen en deze gecombineerd met haar vakkennis. Nu heb ik 2 mooie websites en voor mij heel belangrijk, ze zijn gebruiksvriendelijk. Ik heb nu meer tijd op me op mijn praktijk en mijn klanten te richten.

Ik heb Angelique leren kennen als iemand die vriendelijk is, geduldig en alle uitleg geeft die nodig is en iemand die haar vak verstaat! Ik ben heel tevreden.

www.gerda-oosthuizen.nl

Website laten maken in Twello?

Laten we kennismaken