All-in website, zodat jij je kan focussen op je eigen werk

Professionele website in WordPress

Jouw website wordt gebouwd in WordPress als CMS systeem op basis van jouw eigen huisstijl.

Goed vindbaar in zoekmachines

Jouw aangeleverde teksten worden meteen SEO geoptimaliseerd zodat je website goed vindbaar is in de zoekmachines.

Compleet verzorgde website

Je hebt zelf geen omkijken naar je website. Alle all-in website pakketten zijn voorzien van websitebeheer en onderhoud.

Kies het abonnement dat bij je past!

Een All-in website pakket is ook echt All-in! Voor een vast bedrag per maand heb jij een professionele website online. Alle All-in website pakketten zijn complete verzorgde websites inclusief onderhoud en beheer zodat jij je weer kan focussen op je eigen bedrijf. Kies het abonnement dat bij je past en weet wat je kan verwachten.

 

Voordelen abonnement

Geen opstartkosten                                 

Voordelige keuze, beste website zonder investering

WordPress website in jouw huisstijl     

 Service: onderhoud, updates en backups zijn inbegrepen

Makkelijk zelf blogberichten en afbeeldingen plaatsen

 

 

Missie

Het is mijn missie dat een professionele website voor iedereen toegankelijk moet zijn. Als ondernemer kan je niet meer zonder een goede website. Het kan zijn dat je op dit moment niet de financiële ruimte hebt om te investeren of je kiest gewoon voor het gemak van het uitbesteden. De keuze ligt bij de ondernemer, daarom bied ik een website als service aan. Je eigen website op basis van je eigen huisstijl en toch heb je er zelf geen omkijken naar.

 

Gebruiksvriendelijk

Een WordPress website is makkelijk in gebruik. Je kan eenvoudig je eigen blogberichten of mooie foto's plaatsen.

 

Basis website pakket
complete website
€ 65,-

WordPress website op basis van eigen huisstijl

Goed vindbaar in zoekmachines

Makkelijk zelf blog berichten plaatsen

Makkelijk zelf afbeeldingen toevoegen

Hosting 15 euro per maand

Business compleet website pakket
Complete website met Google Ads campagne
€ 125,-

WordPress website op basis van eigen huisstijl

SEO optimalisatie

Goed vindbaar in zoekmachines

Makkelijk zelf blog berichten plaatsen

Makkelijk zelf afbeeldingen toevoegen

Inrichten meettools

Rapportage en advies gesprek

Hosting € 15,- per maand

Google Ads campagne

Een website abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Alle bedragen zijn per maand en exclusief BTW.  Google Ads campagne is exclusief advertentiebudget. 

 

Hoe werkt het?

Je vraagt eerst vrijblijvend een offerte aan. We maken een afspraak om al je wensen door te nemen. Je kiest het abonnement dat bij jouw past. Daarna starten we met het bouwen van jouw website in jouw eigen huisstijl. De teksten lever je zelf aan, waarna deze worden geoptimaliseerd voor de vindbaarheid. Zodra alles klaar is en je gaat er mee akkoord zetten we jouw website online. Je abonnement gaat in bij de start van de bouw van je website.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Alle all-in website pakketten zijn uit te breiden met extra mogelijkheden zoals

 • Extra content pagina's
 • SEO abonnement
 • Google Ads abonnement
 • Email marketing

 

Webshop of meer?

Wil jij meer mogelijkheden met jouw website zoals bijvoorbeeld een webshop? Geen probleem, dan maken we voor jouw een pakket op maat. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Ja, ik wil een All-in website pakket

Wat anderen zeggen!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Gerda Oosthuizen Wilp

Ik was op zoek naar iemand die voor mij 2 nieuwe websites kon bouwen, op een manier zodat ik er zelf heel gemakkelijk aanpassingen in aan kon brengen. Via Google kwam ik bij Angelique terecht. Na een fijn kennismakingsgesprek is Angelique voor mij aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Angelique heeft goed geluisterd naar mijn wensen en deze gecombineerd met haar vakkennis. Nu heb ik 2 mooie websites en voor mij heel belangrijk, ze zijn gebruiksvriendelijk. Ik heb nu meer tijd op me op mijn praktijk en mijn cliënten te richten.

Ik heb Angelique leren kennen als iemand die vriendelijk is, geduldig en alle uitleg geeft die nodig is en iemand die haar vak verstaat! Ik ben heel tevreden.

www.gerda-oosthuizen.nl

www.spatadertherapeut.nl

Fokko Agteres Twello

De door mijn dochter Suzan in 2011 gebouwde website was aan vervanging toe. Wie zou mij kunnen helpen? Via een zakenrelatie kwam ik in contact met Angelique. Dat bleek een schot in de roos en dat nog wel op loopafstand van mijn woning.

Energiek en vol overgave stortte zij zich op deze klus. Zij luisterde goed naar wat ik graag wilde. In korte tijd heeft zij mijn website helemaal ge-update en voorzien van de nieuwste snufjes.

Voor mijn website is een fotoboek belangrijk om te laten zien wat ik zoal doe en heb gedaan. Angelique: "geen probleem dat komt helemaal goed". Professioneel, vlot maar vriendelijk zijn competenties/ eigenschappen die zeker op Angelique van toepassing zijn.

Zij is een echte aanrader.

Hartelijke groet,

Fokko

www.fokkoagteres.nl

Meest gestelde vragen

 • Voor hoelang sluit ik een abonnement af?
  • Je kiest het abonnement dat bij jouw past. Dat kan zijn voor 1, 2 of 3 jaar.
 • Wat gebeurt er met de website als het abonnement is afgelopen?
  • Uiteraard kan je het abonnement verlengen of aanpassen naar je huidige wensen of je abonnement en website komen te vervallen.
 • Kan ik het abonnement tussentijds opzeggen?
  • Ja dat kan, afhankelijk van de looptijd moet er mogelijk nog een restantbedrag betaalt worden.
 • Kan ik ook een abonnement krijgen voor een webshop?
  • Ja zeker kan dat, alle huidige abonnementen zijn uit te breiden met een webshop.

Heb jij nog meer vragen ?

Angelique Vijge,

MKB pakketten

Wat doe ik?

Als duizendpoot ben ik altijd bezig hoe ik andere mensen en bedrijven kan helpen.  Ik ben opgegroeid in een ondernemers gezin en ben nu zelf al een aantal jaren ondernemer. Door mijn brede interesses heb ik veel verschillende ervaringen opgedaan en ben ik daardoor ook breed inzetbaar. Ik ben sociaal, flexibel en probeer altijd mee te denken. Vanuit mijn eigen ervaring wil ik graag ZZP'ers en MKB'ers helpen zichtbaar te worden op het internet.

Wat anderen zeggen!

Ingrid Hulscher Wilp

Angelique is enthousiast, daadkrachtig en luistert goed naar je wensen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze precies aanvoelt wat wij wilden qua uitstraling voor de website.

We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier van samenwerken. In overleg is er veel mogelijk. Kortom een aanrader als je een nieuwe website wil, ondersteuning of advies.  

www.kampeerhoevebussloo.nl  

www.ingridhulscher.nl

Ingeborg Leerkes Buro In!

Angelique is voor ons bedrijf de draaiende factor met betrekking tot het up-to-date houden van onze drie websites, www.buroin.nl, www.veluweexperts.nl, www.buitenkokers.nl, en het versturen van alle nieuwsbrieven.

Het is erg prettig samenwerken met Angelique. Ze werkt doortastend, denkt graag met ons mee, is flexibel, heeft creatieve ideeën en werkt snel (wat in onze branche van groot belang is).
Een aanrader dus!

Ja, ik wil een All-in website pakket