• WordPress website Deventer

WordPress website Deventer

Ben jij een ondernemer in de omgeving van Deventer en wil jij een nieuwe website laten maken? Dan ben je hier op het juiste adres. Als Web Assistant bouw ik niet alleen je website, ik denk ook graag met je mee over de invulling.

 

Wat is het doel van jou website?

Voor dat we gaan beginnen met bouwen moeten we eerst een paar dingen helder hebben.

  • Wat van soort bedrijf heb jij?
  • Wie is jouw doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?

Dit zijn kort even een aantal vragen die naar voren zullen komen.

 

Onderzoek en design

Zodra we weten wat het doel van je website is en wie jouw doelgroep is, wordt er een zoekwoorden onderzoek gedaan. Daarnaast moet een website uitstralen wie jij bent en wat je doet, zodat het herkenbaar is voor je klanten. Samen bespreken we hoe jouw site er moet komen te zien en maken we een passend design bij jouw huisstijl.

 

WordPress website Deventer

Jouw website wordt gebouwd in WordPress met het Simplicity thema. WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk, zodat je ook zelf makkelijk een blogbericht, afbeeldingen en video's kan toevoegen. De website is standaard responsive zodat je website goed leesbaar is op elk apparaat. Het maken van een webdesign begint met een domeinnaam. Door mijn samenwerking met Internetbureau Max zit de registratie van je domein en de hosting bij in het pakket.

WordPress website laten maken?

Vindbaarheid

Het hebben van een website betekent nog niet meteen dat je ook gevonden wordt. Natuurlijk wil ook jij goed gevonden worden op internet. Na het zoekwoorden onderzoek gaan we de teksten voor jouw website en voor jouw doelgroep schrijven of terwijl SEO optimalisatie. Dit is nog maar één van de mogelijkheden om beter gevonden te worden. 

 

Meten is weten

Zodra je website klaar is gaan we Google Analytics instelleren voor jouw website. Meten is weten. Ieder half jaar ontvang je van mij een rapportage met de resultaten van dat afgelopen half jaar. 

 

Website Abonnement

Dit alles heb ik verwerkt in twee website abonnementen. Het grote voordeel van een abonnement is dat je niet meteen een groot bedrag op tafel hoeft te leggen. Zeker als startende ondernemer komen er al genoeg kosten op je af.

 

Webshop of meer?

Wil jij meer mogelijkheden met jouw website zoals bijvoorbeeld een webshop? Geen probleem, dan maken we voor jouw een pakket op maat. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. 

Wat anderen zeggen.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Angelique is enthousiast, daadkrachtig en luistert goed naar je wensen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor ze precies aanvoelt wat wij wilden qua uitstraling voor de website.

We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier van samenwerken. In overleg is er veel mogelijk. Kortom een aanrader als je een nieuwe website wil, ondersteuning of advies.

www.kampeerhoevebussloo.nl  

www.ingridhulscher.nl

WordPress website laten maken?